Suske en Wiske - De verdwenen Joker - hommage reeks deel 7 - hardcover luxe met velours cover - 2022 - Nieuw!

Artikelnummer: 1234631940483
Vorige Artikel 711 van 2233 Volgende
€ 99,95 (inclusief btw)

Suske en Wiske - De verdwenen Joker

deel 7 hommage reeks

Hardcover luxe met velours cover

+ gesigneerde Ex libris / gelimiteerde oplage

*tijdelijke promotie afbeelding, definitieve cover volgt  z.s.m.

 

Sinds 2017 nodigt Standaard Uitgeverij elk jaar een scenarist en tekenaar uit om een uniek en persoonlijk verhaal voor Suske en Wiske te schrijven en te tekenen. In 2022 is de eer aan Dirk Stallaert en Ronald Grossey.

Op 23 november verschijnt De verdwenen joker, en dat wordt een gloednieuw hommagealbum van Suske en Wiske. Het verhaal speelt zich af rond Expo 58, de wereldtentoonstelling waarvoor Brussel de pleisterplek was voor bezoekers van over de hele wereld. Het album is getekend door Dirk Stallaert, die in 2020 al De Sonometer, een oud project van Willy Vandersteen voor de befaamde Blauwe Reeks, heeft gepubliceerd op scenario van François Corteggiani. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als studiotekenaar van Suske en Wiske. Met De Sonometer werd de Blauwe Reeks voorgoed afgerond. 

De verdwenen joker zal ook verschijnen met een blauwe coverkleur, maar officieel is het een hommagealbum aan diezelfde Blauwe Reeks en krijgt het daarom een plaatsje in de reeks met albums van Gerben Valkema + Yann, Steven Dupré + Conz, Jean-Marc Krings + Zidrou en het album van Paul Geerts.

 

Verhaallijn:

Maandag 14 april 1958; Lambik, Suske en Wiske wandelen blijgezind rond op de Heizelvlakte te Brussel. Vele prachtige paviljoenen kunnen nog een laatste likje verf gebruiken, hier en daar is er nog een extra spijker nodig, want over drie dagen zal de Expo ’58 officieel zijn deuren openen. Als journalist mag Lambik in avant-première de site bezoeken, om alvast sfeerindrukken aan de hoofdredactie te bezorgen, en zijn twee vrienden mogen hem vergezellen. Vooral Lambik is in de wolken want hij kreeg de opdracht om later die week de ravissante filmactrice June West te interviewen. Hij zweeft ook letterlijk want botst op een vreemde jongeman die duidelijk gehaast is. De vreemdeling vlucht weg,  achternagezeten door twee mannen, maar steekt nog vlug een kaartspel in het vestzakje van Lambik. Suske ontdekt dat er drie kaarten ontbreken. Diezelfde avond wordt het kaartspel gestolen.

De drie ontbrekende kaarten worden de inzet van een spannend avontuur met Amerikaanse geheimagenten, Russische spionnen, een computernerd, een plichtbewuste ambtenaar van het Ministerie, een filmdiva en de hypnotiseur Priem maakt wederom een verschijning.

1e druk

Nieuwstaat

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Artists: Dirk Stallaert

Jaar van Uitgifte: 2022

56 pagina's

NIEUW

 

ISBN: 1234631940483

 

Ben je hip, dan lees je een strip!

Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar voor bestellingen.     

Gratis verzenden NL vanaf € 99,99 BE vanaf € 125,00

Stripbeurs 2023

WINKEL IMPRESSIE

Webwinkel in beweging

Upgraden van onze webwinkel is een doorlopend proces:  Het assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe titels en leuke curiosa en gadgets. Heb je tips en ideeën? Laat het ons weten!

Beurs Veldhoven

Zoekfunctie

Zoek op: titel, stripheld, hardcover, softcover, nieuw, tweedehands, ISBNnummer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Signeersessies

SIGNEERSESSIE - JOHN HEIJINK - KAPITEIN KREISS 6.

waar?  stripspeciaalzaak StripBteaser - Eindhoven

Wanneer? zaterdag 16 september

Tijdstip: 10 tot 17 uur

op inschrijving, via mail 

stuur uw  reservering naar: stripbteaser@gmail.com

Voorraad

Duizenden soft- en hardcovers direct uit voorraad leverbaar!

Beurs Veldhoven
  • Promotieflyer met naam
  • Promotieflyer met naam 2
  • Promotieflyer met naam 3
© 2019 - 2023 StripBteaser | sitemap | rss