Akira - volume 3 - sc - 2010

Artikelnummer: 9781935429043
Vorige Artikel 12 van 83 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Akira 

Volume 3

Paperback

IN DE 21e eeuw is het glinsterende Neo-Tokio opgestaan uit het puin van een Tokio dat is verwoest door een apocalyptische telekinetische explosie van een jonge jongen genaamd Akira- het onderwerp van een geheim overheidsexperiment dat verkeerd is gegaan en nu drie decennia gevangen zit in bevroren stasis. Maar Tetsuo, een onstabiele jeugd met enorme paranormale vermogens van hemzelf, heeft het ondenkbare gedaan: hij heeft Akira vrijgelaten en een reeks gebeurtenissen in gang gezet die de stad opnieuw zouden kunnen vernietigen en de wereld naar de rand van Armageddon zouden kunnen slepen. Verzetsagenten en een armada van regeringstroepen racen tegen de klok om het kind met goddelijke krachten te vinden voordat zijn onstuitbare destructieve vermogens worden losgelaten. Akira, een van de echte internationale klassiekers van grafische fictie, heeft Amerika opnieuw stormenderhand veroverd. Kunstenaar/schrijver/filmmaker Katsuhiro Otomo wordt wereldwijd geprezen als een meesterverteller en Akira toont Otomo op het hoogtepunt van zijn creatieve vorm. Akira is een tijdloos, episch werk van onvergetelijke schoonheid, horror en verbeelding.

1e druk

Engels 

Nieuwstaat

Uitgeverij: Kodansha America, Inc

Artist: Katsuhiro Otomo

Ōtomo Katsuhiro, born April 14, 1954) is a Japanese manga artist, screenwriter and film director. He is best known as the creator of the manga Akira and its animated film adaptation. He was decorated a Chevalier of the French Ordre des Arts et des Lettres in 2005, promoted to Officier of the order in 2014, became the fourth manga artist ever inducted into the American Eisner Award Hall of Fame in 2012, and was awarded the Purple Medal of Honor from the Japanese government in 2013. Otomo later received the Winsor McCay Award at the 41st Annie Awards in 2014 and the 2015 Grand Prix de la ville d'Angoulême, the first manga artist to receive the award.

Jaar van Uitgifte:2010

288 pagina's!

NIEUW

 

ISBN: 9781935429043

 

  •  

 

Ben je hip, dan lees je een strip!

Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar voor bestellingen.

Gratis verzenden NL vanaf 99,- BE vanaf 125,00

Winkelimpressie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Onderhoud webwinkel

Wij zijn volop bezig onze webwinkel in te richten met mooie boeken, leuke titels, grappige merchandise en stripgerelateerde objecten. Heb je tips en ideeën? Laat het ons weten!

Beurs Veldhoven

Mogelijkheden zoekfunctie:

Zoek op: titel, stripheld, hardcover, softcover, nieuw, tweedehands, ISBNnummer

Signeersessies

SIGNEERSESSIE

ERIC HEUVEL

o.a. SJOERD DE VRIJ - HET VUUR VAN DE VRIJHEID

ZATERDAG 20 NOVEMBER 2021

LOCATIE:  

EDISONSTRAAT 6   5621 HP EINDHOVEN

TIJD: 12.00 TOT 16.00 UUR

Voorraad

Duizenden soft- en hardcovers direct uit voorraad leverbaar!

Beurs Veldhoven
  • Promotieflyer met naam
  • Promotieflyer met naam 2
  • Promotieflyer met naam 3
© 2019 - 2021 StripBteaser | sitemap | rss