Verkoopvoorwaarden

Onze algemene- en verkoopvoorwaarden:

Begrippen als: “nieuwstaat”,  "zeer goede Staat" of "goede staat " zijn relatief.  De staat waarin het item zich bevindt,  is afhankelijk van eenieders persoonlijke beleving en interpretatie.

Gangbare posttarieven:

Online gekochte artikelen worden ten alle tijden binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via My Parcel (Post NL); Versturen van bestellingen vindt plaats  volgens tarieven standaard brievenbuspost met Track & Trace, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. NB. Brievenbuspost en standaard pakketpost is niet verzekerd. Omdat wij alle post met Track en trace versturen ligt het risico van kwijtraken 100% bij de koper en hebben wij als verkopende partij  geen ansprakelijkheid. Aangetekende, verzekerde verzending is daarom desgewenst op verzoek mogelijk. Extra kosten zijn voor de koper.  Bij aantekende verzending ligt de aansprakelijkheid 100% bij de verkopende partij.

Naar buitenland is enkel pakketpost verzending mogelijk. Deze zendingen worden altijd verzekerd verstuurd. 

Daarnaast berekenen wij een klein bedrag aan verpakkingskosten (inbegrepen in totaalbedrag verzendkosten)  Uw bestellingen worden namelijk met de grootst mogelijke zorg verpakt.

Verzendkosten besparen?

Gratis verzenden NL vanaf 99,99 - BE vanaf 125,00

U kunt uw bestelde items ook ophalen bij ons in Eindhoven - Nederland. Indien u meerdere aankopen doet binnen een periode van 7 werkdagen, dan kunt u deze bestellingen in één keer laten verzenden en betaalt u slechts 1x gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. U dient dit dan wel per mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken.

Schade goederen:

Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Medling van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. 

Ruilen / retourneren:

Online aankopen: Indien u als koper per abuis verkeerde items besteld heeft, bestaat de mogelijkheid items te retourneren, mits dit binnen 14 dagen na aankoopdatum plaatsvindt. De eventuele verzendkosten van zowel de retourgoederen als de nieuw bestelde item(s), zijn voor rekening koper. Bovendien berekenen wij een bedrag van € 25,00 voor afhandeling en administratie. Terugbetaling van het aankoopbedrag, na aftrek van eerdergenoemde verzendkosten en administatiekosten, vindt plaats na ontvangst van de goederen, mits het product in originele verpakking retour wordt gestuurd en in onbeschadigde staat door ons in ontvangst wordt genomen. Voor gesealde producten geldt de aanvullende voorwaarde, dat deze in ongeopende gesloten verpakking dienen te worden aangeleverd. Pre-order bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

Offline aankopen, oftewel fysieke aankopen in de winkel: Indien u als koper per abuis verkeerde items besteld heeft, bestaat de mogelijkheid items te ruilen, mits dit binnen 8 dagen na aankoopdatum plaatsvindt. Wij betalen geen contant geld uit. De aanschafwaarde van uw nieuwe aankoop, dient dus minimaal gelijk te zijn aan de waarde van het geretourneerde item. Een eventueel verschil betalen wij niet terug.

 Annuleren:

Uw bestelling wordt uiterlijk tot 14 dagen na opdracht voor u gereserveerd. Indien wij na deze periode geen betaling hebben ontvangen wordt de order geannuleerd.

Bestelde items kunnen ten alle tijde tijdens het bestelproces kosteloos worden geannuleerd. Annuleren van reeds betaalde bestellingen is mogelijk en het reeds betaalde totaalbedrag wordt terugbetaald aan de klant onder aftrek van € 5,00 administratiekosten. Uitzondering: Annulering van pre-orders is helaas niet mogelijk, omdat deze items speciaal op afroep worden besteld bij de desbetreffende leverancier.

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Ben je hip dan lees je een strip

Gratis verzending vanaf:   € 99,99 (NL) / € 125,--(BE)

Onze webwinkel is 24/7 beschikbaar voor bestellingen

Stripbeurzen

Wij zijn eveneens gedurende het jaar aanwezig op de diverse bekende stripverzamelbeurzen.  o.a. Deventer, Gouda, Helmond en Breda

Beursimpressie

CURIOSA

Tevens leuke curiosa in ons assortiment:

beeldjes, funko's, puzzels, kussens, glazen, mokken en nog veel meer!

Trefwoorden zoekfunctie

Zoek op: titel, hardcover,softcover, nieuw, tweedehands, ISBNnummer enz.

Vanaf 21 februari 2024, krijgt u bij ons diverse GRATIS gadgets t.g.v. 15 jarig bestaan Uitgeverij DARK DRAGON BOOKS

SIGNEERSESSIES

                                                           SIGNEERSESSIE MET: APRIYADI KUSBIANTORO      

                                          ZATERDAG 18 MEI 2024  

10 TOT 13 UUR       STRIPBTEASER  EINDHOVEN

Wij organiseren regelmatig signeersessies met bekende en minder bekende cartoonisten

Houd onze website dan ook goed in de gaten, of nog beter schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. Zodoende blijft u altijd op de hoogte!

Winkelimpressie

© 2019 - 2024 StripBteaser | sitemap | rss