Verkoopvoorwaarden

Onze algemene- en verkoopvoorwaarden:

Begrippen als: “nieuwstaat”,  "zeer goede Staat" of "goede staat " zijn relatief.  De staat waarin het item zich bevindt,  is afhankelijk van eenieders persoonlijke beleving en interpretatie.

Gangbare posttarieven:

Online gekochte artikelen worden ten alle tijden binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via My Parcel (Post NL); Versturen van bestellingen vindt plaats  volgens tarieven standaard brievenbuspost met Track & Trace, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. NB. Brievenbuspost en standaard pakketpost is niet verzekerd. Omdat wij alle post met Track en trace versturen ligt het risico van kwijtraken 100% bij de koper en hebben wij als verkopende partij  geen ansprakelijkheid. Aangetekende, verzekerde verzending is daarom desgewenst op verzoek mogelijk. Extra kosten zijn voor de koper.  Bij aantekende verzending ligt de aansprakelijkheid 100% bij de verkopende partij.

Naar buitenland is enkel pakketpost verzending mogelijk. Deze zendingen worden altijd verzekerd verstuurd. 

 

Daarnaast berekenen wij een klein bedrag aan verpakkingskosten (inbegrepen in totaalbedrag verzendkosten)  Uw bestellingen worden namelijk met de grootst mogelijke zorg verpakt.

Verzendkosten besparen?

Gratis verzenden NL vanaf 99,- BE vanaf 125,00

U kunt uw bestelde items ook ophalen bij ons in Eindhoven - Nederland. Indien u meerdere aankopen doet binnen een periode van 7 werkdagen, dan kunt u deze bestellingen in één keer laten verzenden en betaalt u slechts 1x gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. U dient dit dan wel per mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken.

Schade goederen:

Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Medling van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. 

Ruilen / retourneren:

Online aankopen: Indien u als koper per abuis verkeerde items besteld heeft, bestaat de mogelijkheid items te retourneren, mits dit binnen 14 dagen na aankoopdatum plaatsvindt. De eventuele verzendkosten van zowel de retourgoederen als de nieuw bestelde item(s), zijn voor rekening koper. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats na ontvangst van de goederen, mits het product in originele verpakking retour wordt gestuurd en in onbeschadigde staat door ons in ontvangst wordt genomen. Voor gesealde producten geldt de aanvullende voorwaarde, dat deze in ongeopende gesloten verpakking dienen te worden aangeleverd. Pre-order bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

Offline aankopen, oftewel fysieke aankopen in de winkel: Indien u als koper per abuis verkeerde items besteld heeft, bestaat de mogelijkheid items te ruilen, mits dit binnen 8 dagen na aankoopdatum plaatsvindt. Wij betalen geen contant geld uit. De aanschafwaarde van uw nieuwe aankoop, dient dus minimaal gelijk te zijn aan de waarde van het geretourneerde item. Een eventueel verschil betalen wij niet terug.

 Annuleren:

Uw bestelling wordt uiterlijk tot 14 dagen na opdracht voor u gereserveerd. Indien wij na deze periode geen betaling hebben ontvangen wordt de order geannuleerd.

Bestelde items kunnen ten alle tijde tijdens het bestelproces kosteloos worden geannuleerd. Annuleren van reeds betaalde bestellingen is mogelijk en het reeds betaalde totaalbedrag wordt terugbetaald aan de klant onder aftrek van € 5,00 administratiekosten. Uitzondering: Annulering van pre-orders is helaas niet mogelijk, omdat deze items speciaal op afroep worden besteld bij de desbetreffende leverancier.

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!

 

 

 

Ben je hip, dan lees je een strip!

Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar voor bestellingen.     

Gratis verzenden NL vanaf € 99,99 BE vanaf € 125,00

Stripbeurs 2024

WINKEL IMPRESSIE

Webwinkel in beweging

Upgraden van onze webwinkel is een doorlopend proces:  Het assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe titels en leuke curiosa en gadgets. Heb je tips en ideeën? Laat het ons weten!

Beurs Veldhoven

Zoekfunctie

Zoek op: titel, stripheld, hardcover, softcover, nieuw, tweedehands, ISBNnummer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Signeersessies

SIGNEERSESSIES - stripspeciaalzaak StripBteaser - Eindhoven

Wij organiseren met regelmaat signeersessies / boekpresentaties met bekende tekenaars in onze winkel

Houd onze website dan ook goed in de gaten en schrijf uzelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuwe op stapel staande sessies!

Voorraad

Duizenden soft- en hardcovers direct uit voorraad leverbaar!

Beurs Veldhoven
  • Promotieflyer met naam
  • Promotieflyer met naam 2
  • Promotieflyer met naam 3
© 2019 - 2023 StripBteaser | sitemap | rss