PRE-order - Asterix - De witte Iris - sc - 2023 - Nieuw!

Artikelnummer: ASTERIX40
Vorige Artikel 27 van 36 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

PRE-sale: NU RESERVEREN   - 26 OKTOBER  2023 IN HUIS!

Asterix en de witte Iris

Deel 40

Softcover

Traditiegetrouw speelt het zich na een reisverhaal opnieuw af in en rond het dorp van de Galliërs. De titel van het op 26 oktober te verschijnen veertigste album luidt alvast De Witte Iris en het verhaal gaat over een nieuwe ideologie waar de Galliërs én de Romeinen mee te maken krijgen.

Over De Witte Iris

Fabcaro over het idee voor het avontuur: "Ik wilde een verhaal maken dat inzoomt op het dorp en naaste omgeving. Ik vind vooral de Asterix-albums leuk waarin iets van buitenaf de harmonie in het dorp verstoort. Dan krijg je de reactie van de dorpelingen met hun legendarische kwade trouw te zien. Het was ook een gelegenheid om en passant een hedendaags maatschappelijk verschijnsel aan te kaarten..."

Over zijn keuze voor de titel De Witte Iris: "De Witte Iris is de naam van een nieuwe school van positief denken. De beweging is begonnen in Rome en breidt zich nu uit naar andere grote steden, van Rome tot Lutetia. Caesar denkt dat deze methode heilzaam kan zijn voor de Romeinse legerkampen rondom het befaamde Gallische dorpje. De geboden van deze school beïnvloeden echter ook dorpelingen die ermee in aanraking komen... De teaserpagina die we afgelopen december vrijgaven, gaf u al een voorproefje van de gevolgen die dat heeft! Ik was op zoek naar een titel in de geest van Goscinny en Uderzo. Het thema wordt vaak gesymboliseerd door een voorwerp of een persoon (de ketel, de ziener, de kloof, het ijzeren schild, het gouden snoeimes...). De iris is hier het symbool van goedheid en bloei. Dat hopen we althans..."

Op de vrijgegeven prent ziet stamhoofd Heroïx niet bepaald opgewekt uit. Wat is er aan de hand in het dorp? "Ja, ik geef toe dat we hem wel eens vrolijker hebben gezien. Het positieve denken heeft ook zijn weerslag op onze Gallische vrienden. En dat maakt niet alleen maar gelukkig. Dat voelt ook ons stamhoofd, die een crisis zal doormaken..."

1e druk

Nieuwstaat

Jaar van Uitgifte: 2023

Uitgeverij: Albert-Rene

48 pagina's

NIEUW

 

ISBN:  NNB

Ben je hip, dan lees je een strip!

Onze webwinkel is 24/7 bereikbaar voor bestellingen.     

Gratis verzenden NL vanaf € 99,99 BE vanaf € 125,00

Stripbeurs 2023

WINKEL IMPRESSIE

Webwinkel in beweging

Upgraden van onze webwinkel is een doorlopend proces:  Het assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe titels en leuke curiosa en gadgets. Heb je tips en ideeën? Laat het ons weten!

Beurs Veldhoven

Zoekfunctie

Zoek op: titel, stripheld, hardcover, softcover, nieuw, tweedehands, ISBNnummer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Signeersessies

SIGNEERSESSIE - JOHN HEIJINK - KAPITEIN KREISS 6.

waar?  stripspeciaalzaak StripBteaser - Eindhoven

Wanneer? zaterdag 16 september

Tijdstip: 10 tot 17 uur

op inschrijving, via mail 

stuur uw  reservering naar: stripbteaser@gmail.com

Voorraad

Duizenden soft- en hardcovers direct uit voorraad leverbaar!

Beurs Veldhoven
  • Promotieflyer met naam
  • Promotieflyer met naam 2
  • Promotieflyer met naam 3
© 2019 - 2023 StripBteaser | sitemap | rss